Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде домакин на Четиристранната среща на високо равнище

...
Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде домакин на Четиристранната среща на високо равнище
Коментари Харесай

Среща на много високо равнище в Евксиноград!

Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде хазаин на Четиристранната среща на високо ниво сред България, Гърция, Румъния и Сърбия през днешния ден в резиденция " Евксиноград ". Министър-председателите на България, Гърция и Румъния - Бойко Борисов, Алексис Ципрас и Виорика Дънчила и президентът на Сърбия Александър Вучич ще обсъдят развиването на взаимните инфраструктурни планове в подтекста на свързаността на Балканите. Фокус на срещата ще бъде и задълбочаването на районната непоклатимост, както и настоящи европейски въпроси.

По-късно водачите от формата ще проведат работен обяд, в който ще взе участие и министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху е на работно посещаване в България по покана на българския министър-председател Бойко Борисов. Вчера, в резиденция " Евксиноград “ двамата организираха среща на четири очи. По време на диалозите бяха разисквани двустранните връзки в области от съвместен интерес, като акцентът бе върху интернационалните и районни тематики.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР